Webshop » Bespanservice » Tennis » Besnaringen tennis » Bespanning met Big Banger 4 G

Bespanning met Big Banger 4 G

Bespanning met Luxilon Big Banger 4G Bespanning met Big Banger 4 G

TOP snaar:

 

Uw racket bespannen met de Belgische snaar Luxilon Big Banger 4G voor een uitzonderlijke prijs!

 

 

Luxilon Big Banger heeft 3 type snaren;

Gold - Luxilon Big Banger 4G

Silver - Luxilon Big Banger Alu Power

Bronze - Luxilon Element

 

De 4G is het topsegment van Luxilon - de GOLD versie.

Dat de 4G een regelrechte sensatie is, blijkt wel uit het feit dat vele internationale topspelers midden in het tennisseizoen van 2012-2015 zijn overgestapt op deze snaar!

En dat zijn niet de minste namen! Onder andere Kei Nishikori (ATP-17), Alexandr Dolgopolov (ATP-20), Grigor Dimitrov (ATP-60), Venus Williams (5-voudig Wimbledon kampioene) en Serena Williams (15-voudig Grand Slam kampioene) zijn overgestapt. De Amerikaanse speelt momenteel misschien wel haar beste tennis ooit met de 4G van Luxilon. Zo won ze deze zomer vele toernooien, waaronder Charleston, Wimbledon en Olympisch Goud in Londen. Sinds Serena in april/mei 2012 overging op de Luxilon 4G verloor ze pas twee wedstrijden. Kei Nishikori won afgelopen week nog het ATP toernooi van Tokio!

Al ruim 20 jaar speelt Luxilon zowel nationaal als internationaal een hoofdrol op de markt van de monofilament tennissnaren. De “Big Banger” is dankzij de “Original” en de “Alu Power” uitgegroeid tot een begrip bij zowel profspelers als recreatieve spelers met ambitie.”

In hun ambitie om de iconische en inmiddels legendarische “Big Banger” snaren naar de kroon te steken hebben de ingenieurs bij Luxilon Industries de 4G copolyestersnaar ontwikkeld.

Een explosieve mix van power, spin, duurzaamheid en comfort moest de internationale topspelers finaal over de streep trekken om voor hun snarenkeuze op Luxilon te vertrouwen.
In 2012 zag de 4G het levenslicht en zorgde midden in het tennisseizoen voor een regelrechte sensatie toen bleek dat Venus en Serena Williams voor deze snaar opteerden.

De 4G is een copolyester tennissnaar die 30% beter de spanning vasthoudt, uiterst speelbaar is en waarvan de duurzaamheid een onbetwistbaar pluspunt is.

Eigenschappen & kenmerken:
- Hoogtechnologisch copolyester.
- Nihil spanningsverlies, houdt de spanning zeer lang vast.
- Massieve grip op de bal gecombineerd met uitzonderlijke controle.
- Unieke mix van duurzaamheid, power, controle en spin.
- Voor langdurige prestaties.
- Makkelijk en comfortabel te bespannen

 Onderstaand artikel is verschenen in Het Laatste Nieuws op 25/05/19:

luxilon-toppers


€ 24,00

Beschikbaar, maar wordt niet online verkocht